Sunday, 14 October 2012

Best friends forever

assalamualaikum..

hy ladies long time long see.. huhhu.. tenggelam timbul jek sya ni kan.. menyemak jekkan.. huhu...
hari ni siap kerja awal so menunggu pukul 530 teringat lak agak lama berjanji nak share picture dengan my BFF.. Sorry korang yer lambat and dah basi agaknye.. heee

shahriman & syazwani
bagai pinang dibelah dua kan???
nor adalah orang pertama yang mendirikan masjid, boleh katakan yang terawallah antara kami.. bahagia tengok kawan bahagia.. menumpang bahagia orang jek la mampu... actualy semua picture yang kat bawah ni kitorang amik masa pergi beraya rumah nor...


dari kiri : ma,nor,kakya,me,ida
kami berkawan sejak kecik lagi tau.. Sejak sekolah tadika, masa tu daif lagi rasenye, nak uruskan diri tak pandai lagi.. huhuuh.. Pejam celik pejam celik dah hampir 19 tahun berkawan.. 
woow dasyat.. sedar tak uolz ?? huhuh











punya lah malas nak menaip.. huhuh.. anyway sangat n sangat happy dapat jumpe korang semua.. kesian nor kena buli.. huhuhu... luv u all.. thanks hadir dalam hidup sy.. huhuh 


1 comment:

Rosma Mohamed said...

miss this moment....