Friday, 4 November 2011

Old Town with Old Friends

salam jumaat untuk sahabat sekalian....

tetibe teringat kat my bff time kecik dulu... (cik azizah)....
maklum la kejap lagi nak balik kampung....
 macam kelakar biler teringatkan zaman kecik2 dulukan?? macam-macam perangai & langsung tak fikir pasal future kan... yang kiter tahu main main n main... dulu ktorg ni close teramat sangat main /makan/p sekolah/tidow pun kadang2 sesama..... sweet la2 konon... huhuhu... sampai abang cikazizah panggil ktorang "kurap & kayap"... hahhaha...
tapi bile da besar tak sempat nak jumpe.. even susuk sebelah rumah sekali pun... teruk kan... masuk form 1 cikazizah da sekolah kat lain.. so ktorg da tak close sangat sebab jarang jumper.... sampai la sekarang... bila ingat balik sweet nyer waktu itu... so weekend hari2 sempat jumpe dy kebetulan dy ade training kat Sunway Medical Center..kitorg lepak kat OLD TOWN Sunway Piramid... punyer la lame tak sembang banyak ler citer yg xhabis2.... satu kampung duk bergosip.. huhuhu.... so malas nak citer panjang jom korang tgk ap yg best kat old town ni.... 



antara menu yang kitorg makan hari2... nod bad.. fried dumpling 2 favourite cik azizah... mmg sedap teramat....

'
 "KURAP + KAYAP"

"terima kasih daun keladi,
ade hari belanjer la lagi..." tq belanje... 
XOXO

6 comments:

jig said...

kurap & kayap is forever hahaha next time cik dah plok blanje cik meq k....

jig said...

=)

Miz.Shasya said...

bereh... tgu kayap balik ganu deh... bulan 12 insyaallah

jig said...

hooorrreeyyyyy!!!! blanja ikan bakar ah plok...hahaha

Miz.Shasya said...

musim boh org makan ubi kayu ngan lepeng nyor jah.. huhuhu...

jig said...

oooo sedap dh tu....mu ingt x dulu kt aboh mu letok bus leni, ma mu tanam byk ngak ubi kayu...perrhhh masyuk....