Monday, 12 March 2012

♡ Surpriseeee for him ♡


Dengar title macam gempak je, macam romantic je. tapi............
kesinambungan title entry ini ialah surprise for him yang tak menjadi. hoho. Yer, tak jadi. hehe. Nak dijadikan cerita, hari tu kite plan something untuk en.5zal. Kite tak tau lah kenapa kan, kite sukakan something yang suprise. Kite suka "disurprisekan" dan juga "meng-surprisekan". hehe. Sory ayat grammar BM terabur di situ :'D Kali ni, kite plan untuk bawak en.5zal pergi candlelight dinner kat Haven Restaurant. Bukan saja-saja nak bawak ke situ, tapi as celebration for birthday yang ke 25...Ngade-ngade tak. hihi.

So nak dijadikan cerita seminggu sebelum kite dah siap survey tempat-tempat yang best dan paling penting kena make sure yang tuan empunye datanglah kan... So seminggu sebelum weekend hari tu kite mintak dia turunlah kat KL... But perkara tidak mengizinkan en.5zal ada urusan family yang tak dapat dielakkan and kena pergi Northern, so kita pahamlah family first kan... ever n forever insyaallah.. So terpaksa cancel yang kite dah Booking kat Haven Restaurant.. xde rexeki kot.. sedihhhhh..huhuhuhu
..............Tapi..............
-
-
Nak dijadikan cerita lagi tetibe jek en.5zal bagitahu dia nak turun ke KL urusan kerja....yahoo!!!!! So kite pun tumpang happylah kan.... Sampai-sampai jek en.5zal kat KL kite ajak dia kuar dinner... So just bawak dekat favorite food en.5zal ofcoz Nasi arab... ok lah 2 kan... Jom kite tengok apa yang berlaku..

 *muka kepenatan..kesian my ♡ datang jauh-jauh.. even kaki yang datang hari tu sakit drive jauh tak sembuh lagi.... 
bila difikr balik itu yang membuatkan cinta sayang tak berbelah bagi... insyaallah teguhkan cinta kami...
Jerteh>Alor Setar>Ampang... OMG

Actually kita terkejut yang en.5zal nak datang so dalam masa yang agak singkat dan tak sempat nak p beli so kite pun guna kepakaran untuk create card yang tak berapa cantik 2.... ok lah kan untk buat orang tersayang itu sudah cukup membahagiakan.. cewah hahaha korang jangan termuntah lak k... 

  
 supriseeee.... cube teka apa dalam ni???
mula-mula suruh en.5zal teka tapi semua salah... boleh dia teka tanah liat.. rrrrr mentang-mentang kite pernah bagi tanah liat kat die.. kecik hati!!!

..Cake Birthday Boy.. 
Actually nak buat sendiri tapi tak sempat & tak nak menanggung kos kerugian takut tak jadi...huhhuu

_selamat hari jadi ♡_

No comments: